Kategorije


O nama

Slikomania d.o.o.
Đure Đaković a
24 000 Subortica


...... kod kuće, udobno, bezbedno i bez straha.

 

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspešno poslujemo već nekoliko godina u 9 zemalja centralne i jugo-istočne Evrope. Sedište naše kompanije nalazi se na istoku Slovačke, u mestu Snina.


Široki asortiman proizvoda sa garancijom apsolutno najnižih cena. Zanimljive akcije, popusti, takmičenja i program lojalnosti. Dostava porudžbina kurirom direktno do Vaše kuće. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonom ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je garancija našeg kvaliteta.

 

Na srpskom internet tržištu posedujemo i delujemo putem nekoliko e-shopova nudeći proizvode iz oblasti umetnosti, mode i sve to putem internet prodaje.


Naš porodica E-shopova u Srbiji

www.slikomania.rs - “Obucite Vaše zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili kancelariju. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata.

www.slikarskipribor.rs - “E-shop za umetnike” - Slikarski pribor inspirisan Vama. Prodaja umetničkog pribora i slikarskih platna.

 

 

Tim Slikomania d.o.o. (deo My Home s.r.o.)


Nzc2NW