Kategorije


Opšti uslovi poslovanja
Opšti uslovi poslovanja

 

Podatke koje nam dostavljate putem TikTok.rs, služe isključivo za pružanje pojedinačnih usluga i neće biti prosleđeni trećim licima ili na neki drugi način komercijalno eksploatisani.

Opšti uslovi poslovanja primjenjuju se na poslovni odnos između kupca i firme BELA DUGA DOO Zaječar, Karadžićeva 2, 19000 ZAJEČAR, MB: 21278327, PIB: 109976265. Osoba odgovorna za poslovanje je Goran Dimitrijević (info@slikomania.rs - 066/804-0399).

Možete nas kontaktirati putem e-maila info@tiktok.rs ili putem telefona na broj 066/804-0399 radnim danom od 08:00 - 16:00h.

 

Prodavac se obavezuje:

- da će isporučiti pravu vrstu i količinu robe za kupovnu cenu i uslove plaćanja, koji stupaju na snagu na dan slanja elektronske porudžbine i
- da će isporučiti robu po normama, propisima i pravilima koje važe u Srbiji (ali i strožijim normama koje važe u EU ).

 

Kupac se obavezuje:

- da će poručenu robu ispravno preuzeti, proveriti celovitost paketa, u slučaju propusta odmah obavestiti prevoznika (kurirsku službu),

- da će u roku od 7 dana platiti robu po kupoprodajnoj ceni i u celosti u skladu sa uslovima plaćanja koji važe na dan slanja porudžbine, u suprotnom će poružbina biti otkazana.

 

Raskid ugovora,  i povraćaj robe bez navedenog razloga

Potrošač je ovlašćen, po zakonu br. 108/2000 §11 par.1, da bez navođenja razloga može raskinuti ugovor u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe ili od dana nastanka ugovora o pružanju usluge, ukoliko kupac prodavcu na vreme i pravilno dostavi potrebne informacije u skladu sa § 10 istog zakona. O raskidu ugovora, potrošač mora informisati prodavca pismeno i to e-mailom ili pismom.

Povraćaj robe do 15 dana

Robu možete da vratite u roku od 15 dana, bez navođenja razloga za to, međutim poštarina i drugi troškovi nastali pri slanju robe neće Vam biti nadoknađeni. 

Pri povraćaju robe u roku od 15 dana, potrebno je da popunite i s robom pošaljete Formular za povraćaj robe koji se dobija sa svakim proizvodom.

Roba mora biti u originalnom pakovanju i ne sme biti oštećena. U slučaju povraćaja robe, roba mora biti poslata na plaćanje pouzećem. Po prijemu i proveri vraćene robe, vratićemo Vam novac na bankovni račun. Roba ne sme biti korišćena, na bilo koji način.

Plaćanje i uslovi dostave

Za svaki poručeni proizvod plaćate unapred (bankovni transfer, uplatom na račun u banci, PayPal ili neki drugi način) ili pouzećem. Rok dostave za svaku robu je različit. Ukoliko je poručeno više proizvoda zajedno, u jednoj porudžbini, prolongira se vreme isporuke do najdužeg vremena potrebnog za isporuku svakog od pojedinačnih proizvoda. Pri nepredviđenim okolnostima poput gubitka robe od strane pošte, ili oštećenja robe, kašnjenja isporuke od strane kurira, roba može biti vraćena i kupcu će biti vraćen novac.

Uslovi reklamacija

U slučaju dostave oštećene ili pogrešne robe, molimo Vas da nas obavestite u roku od 7 dana od nastanka greške. Kontaktirajte nas putem e-maila, u kojem ćete da nam napišete broj porudžbine i opis reklamacije.

Pri slanju reklamirane robe, potrebno je da priložite i popunjeni Formular povraćaj robe. U najkraćem mogućem roku kontaktiraćamo Vas i Vaša reklamacija će biti sprovedena u zakonskom roku.

Ukoliko kupac ne ispuni sve navedene zahteve, prodavac nije dužan poštovati zakonsku normu o reklamaciji i završiti proces u roku od 30 dana.

Reklamacije ne važe za robu oštećenu nestručnim i nemarnim rukovanjem. Zaštiti te svoju robu od uzroka koji je mogu oštetiti.

Prava potrošača vezana za prodavca proizlaze iz Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014).

Lični podaci će biti korišćeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti "Službeni glasnik RS" br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - Odluka ustavnog suda 107/2012 i jedino u svrhe poslovanja između prodavca i kupca, i neće biti prosleđeni trećoj strani (s izuzetkom osoba koje vrše prevoz robe).

 

 

Slikomania d.o.o.
Đure Đakovića 1a
24000 Subotica
Srbija

MjNiYzIz