Kategorije


Introduction » ŽENSKI satovi

Ženski satovi

Ženski satovi za prave dame

Ženski satovi po primamljivoj ceni nisu nužno kopije svetskih brendova. Otkrijte s nama ženske satove vrhunskog kvaliteta po niskim cenama. I to, biće ih toliko da će Vam biti teško da se odlučite samo za jedan od njih.

Pravi ručni satovi su obavezni deo modne kombinacije svake žene sa stilom tokom raznih događaja i svečanosti. Pored funkcije, pokazivanja vremena, sat je više simbol socijalnog statusa. Takođe, pokazuju damin stil, posebnost i ukus. Dakle, naši jeftini ženski satovi su kvalitetni i moderni.

Sort by 
Manufacturer  

 

Cena 2,749 RSD

novo

U ponudi su ženski satovi brenda Excellanc, Jay Baxter i Geneva i to po vrlo konkurentnim cenama. Investirajte u sebe, priuštite sebi neki od naših kvalitetnih ženskih satova. Više ne morate uz očaj i nevericu da gledate cene svetskih brendova. Ovi ručni satovi imaju novi šarm, eleganciju i kvalitet. Štaviše, sami brendovi su vrlo ekskluzivni. Nema razloga da ne obradujete sebe ženskim satom!

Ako želite poklon za svog dragog, odaberite mu sat u muškom odeljenju. S nama ćete jednostavno kupovati najjeftinije satove, koji su u isto vreme vrlo poželjni. Dakle, hteli biste već sada da imate ženski sat, koji Vam se sviđa i to po ekskluzivnim cenama. Nemojte se dvoumiti i eksperimentisati s drugačijim brendovima, isprobajte nove satove iz naše kolekcije. Imate priliku da nosite lep sat na ruci po niskoj ceni. Na Vama je da izaberete iz našeg asortimana, a jeftini ženski satovi će biti na Vašoj ruci, vrlo brzo!

OWM2ZWE